Bezprecedentní tropické teploty
celý den v bytě uvnitř temnoty
za starými roletami a závěsy
co mě chrání - v nejmenším neděsí
celé čtyři dekády jsem při těle
v létě je mi stín dobrým přítelem
o nic jiného vlastně nestojím
nežli být v zatemněném pokoji
Když se horkem tělo hroutí
Není nad to spočinouti
Na pohodlném kanapi
Dej si sklenku nápoje
Raději vleže než ve stoje
Ať tě to tolik netrápí :)
22.06.2024 06:55:13 | kozorožka
To já jsem spíš fanda permanentní kremace, než odpočinku v kamenných hrobkách:-)
Pěkná.
21.06.2024 19:02:54 | Žluťák
plánuju vyjet na sever :-)
21.06.2024 16:10:55 | Vivien
Do kraje ledních medvědů? Neb snad jedině tam bude o něco málo chladněji.
Rozkaceny Marty
21.06.2024 19:05:42 | kudlankaW
já byl obalit zahradu proti kroupám a celý splavený jsem utekl do stínu a chladu domu
21.06.2024 15:52:55 | zase já