Životu dala jsem hlas
I když je zapeklitý
Až bude lákat mě Ďas
Schovám se do ulity
Osudu dala jsem tip
Jak velké štěstí chci mít
Než Havran zatáhne zip
Svou láskou zmírat i žít
I já kdysi dal do ulit
srdce polité sluncem
a pak sprostě mi ulítl
s odervaným puncem
ďas i havran před koncem...
prejlásky s S. Tipem
22.06.2024 14:16:06 | Marcone
Skvělý dílko...oslovilo...až tak, že se nemůžu nezeptat: Neměla byste v tý vaší ulitce místečko pro dva, šnečí madame??? Bo taktika je to skvělá:-)))*
22.06.2024 13:58:00 | cappuccinogirl
Privabila jsi mne nadpisem
Text sám mi dal na srozumenou ze nikdo neví dne ani hodiny
Díky Vlaďko
Ach
22.06.2024 11:21:59 | kudlankaW
Správně, na Havrana netřeba spěchat, nikam neuletí:-)
Pěknou sobotu:-*
22.06.2024 09:39:01 | Žluťák