Druhé narozeniny
I ten vlčí mák
co zase vykvetl na poli
vzpomíná,
na tehdy slzavé údolí.
Ale zázrak se stal,
stál za ním dav.
Dav lidi brečících
a hlavně modlících.
Také tvá bojovnost
a síla tady být
stáhla tě z tunelu
dala Ti šanci žít.
Bůh Ti ukázal
světélko na zem zpět,
chtěl ať se dožiješ
ještě spoutu krásných let.
Viděl tvé plány,
ochranu mámy.
Viděl i vnoučka,
krásného kloučka.
Viděl tvou mladost,
nechtěl druhým dát starost.
Nyní máš narozky
druhého datumu
v mysli i poučky
dnešního rozumu.
Přejeme Ti dcérečko
moc krásných chvílí,
aby v nich dál se smáli
babi a malý Willík....