Anotace: ...
do dlaní nabrala jsi noci
a vůni roztodivných chvil
pak námi rozlila jak příboj
se láska do společných žil
v bouřlivých vodách tůně spolu
volavku ze snu vzbudili
pohlédla na nás beze strachu
můj výdech tvůj vzdech
umožnil
Tedy Čendo, takovou u tebe často nečtu, překvapils, hezky překvapils :-)
30.06.2024 18:21:18 | Vivien