od večera jsem tě neviděl,
celý den tě hledám, marně
přijdu si jak na urologii v čekárně,
strašně doufám, že se vrátíš domů,
všude kolem je les, spousta stromů,
snad se ti nějaký zalíbil, tak ses zdržela,
kouřím již x tou cigaretu, jsem v háji docela,
ač se divím, jak jsem klidný,
asi si stále nepřipouštím,
že jsem udělal chybu a jsem ten bídný,
a že už tě nikdy možná neuvidím
was it the last time?-