Masky

Masky

Nasazujeme masky
Ukrýváme skutečnou tvář
Utichá vnitřní žár
Utichají vnitřní hlásky

Všechno je v pohodě
Všechno je allright
Vstříc vnitřní svobodě
Hledáme svůj ráj

Sám sobě
vlkem
Sám sobě
ovcí
Požírá nás strach

Přestáváme být člověkem
Obracíme se v prach

Strhněme ty masky
Odhoďme obavy
Otěže osudu
Vezměme do ruky

K*L
Autor Karel Letník, 26.06.2024
Přečteno 171x
Tipy 6
Poslední tipující: Pettie, Alala, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Výstižné.

01.07.2024 03:04:54 | Alala

líbí

Jsem ráda že píšeš a zdravím

26.06.2024 15:04:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí