Nebe je tak jako moře na severu
na němž levitují kry nedozírné
s pomocí Budhy se dnes useberu
Štamgast - jedině skrze ceny mírné
zřím minigolf blíž však dvojici stavidel
stojatou vodu přehršle rákosí
je člověk svoboden kde není pravidel
nejsou majetky hodnosti obnosy
za mými zády mladá žena s ratlíkem
rudé šaty s korzetem - plná déčka
pohledy z profilu - opět jsem hříšníkem
zajímá mě vše - každá jedna tečka
na jejích dokonale padnoucích šatech
sebevědomě kráčí nad stavidly
změněný stav vědomí pánové znáte
při něm rozum v prefrontálu nebydlí
sleduj náš svět skrze otevřená víčka
přitom v létě konej to co se patří
že jsi jako selka - máš postavu strýčka
Třeba už brzy výzvu k lásce spatříš