Po dvacet

Po dvacet

Anotace: I kdysi jako mladí, né plnoletí jsme se chodívali bavit na různé akce. I my měli partu. Jak padla věta... Dáme po dvacet... Nakoupili jsme jídlo, pití a přestěhovali se do lesa, kde nás nikdo nehledal. Hrálo se na kytaru, zkoušeli co dokáže alkohol atd..

Po dvacet

Kdysi...
Nebyly žádné mobily,
ani karty co platily
byla jen různá měna,
jenž řekla máš, či nemáš.

Nebyl žádný internet,
ani nikdo kdo vše věděl hned
byla jiná doba,
teď mi to v hlavě hlodá...

Žili jsme tehdy v pohodě
nežili v žádné náhodě
vše mělo svoji lajnu,
někdy se žilo v tajnu.

Mladí se rádi bavili
kraviny také robili
složili na ně dvacku
večer byli na sračku.

V lese je nikdo nehlídal,
kdo by les také obíhal,
kdo by si mazal kecky
a udávál je všecky.

Rána byly na draka,
každý hledal parťáka
opilí, zmrzlí, spící, 
hlídali oheň kdysi.

Druhý den se uklízelo
pár opilcu probouzelo,
hrnec byl ukryt do křoví
na příští rok, to se ví..

Možná tam ještě je....

Autor Marťas9, 27.06.2024
Přečteno 47x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Tom4594, Marten, kudlankaW, Fialový metal, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí