Pane učiteli, zazpíváme si... (by možná navrhnul klasik. že Hliník se odstěhoval do Humpolce)
A já bych byla pro...páč dílko je to skvělý, ale v kombinatorice plavu...jak sekera ke dnu:-)
27.06.2024 11:52:20 | cappuccinogirl
Už dlouho jsem nenapsal, a ani nečetl nic veselého. Tak alespoň jedna vzpomínková…
27.06.2024 06:43:07 | Tom4594