chutnáš jako víno
kdybys byl čas
byl bys 4 ráno
Londýn, Zürich
Švýcarsko
v hlavě domotáno
helma, motorka
noc a brzké ráno
elektrická kytara
barbecue sauce
spontánnost
chutné...
28.06.2024 09:55:55 | jort1
Zajímavé, líbí se mi to.
28.06.2024 00:11:50 | cappuccinogirl
Pěkné
28.06.2024 00:10:58 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?