Už je to dávno.
Vítr emocí ustal.
Zbylo opuštěné ráhno.
Ten příběh odplul co nejdál.
Paprsky nehřejí tak jako loni
a barvy blednou ve smutku.
Jen čára osudu zvěstuje v dlani:
konec je ukryt už v zárodku.
...taková smuténka občas přijde, to znám...;-) ale báseň moc dobrá...
...zavzdoruj si s klasikem:
Drobky pod stůl hází nám osud,
ostatní vše je nicota.
Alkohol ještě je! Holky jsou posud!
Jsou ještě radosti života! (F.Gelner)
28.06.2024 14:49:51 | Marten