Naše manželství se v základech otřásá,
krize mezi námi byla zažehnána
S láskou a porozuměním požehnána,
s Tebou jsem opět šťastná
Spolu dál životem kráčíme,
v srdci lásku na věky máme
Život si spolu plánujeme,
v každém dni nový sen objevujeme
Náš svět lásky si stavíme,
kde nikdy sami nejsme
V každém větru se ztrácíme,
její snímky dohromady skládáme
Naše srdce se jako jedno spojují,
v oceánu lásky bezpečně plavají
Nezkrotný oheň nás spaluje,
v našich duších hoří láska, která nehasne
Náš vztah je pevný jako skála,
žádná bouře ho nezničí
Jakýkoliv smutek neznáme,
každý problém hravě zvládneme