Přiznejme si:
Marná sláva
Tomu
Komu vládne jenom cit
Se zdravou myslí
Měl by ruku v ruce jít
Jó jó
Ve dvou
Se to přec lépe táhne
Pochyby o tom?
Ty nemám vůbec žádné
Vždyť
Když mě chytí emoce
...často
A rozum ve mně spí
... také často
Napáchám škod nejvíce
ten kdo se nějak cítí,
nemá klid,
musí si počkat,
třeba odejít,
(jako já na plicním)
01.07.2024 23:44:37 | nerez
Ve dvou se to rozhodně táhne líp, akorát teda, mě to furt táhne víc na tu jednu stranu...takže-přepadávám do citosféry, stopro ji mám-i někde v hlavě:-)))
29.06.2024 16:04:55 | cappuccinogirl