Tome, pár postřehů z tohohle:
1. namalovat obrázek sněhuláka, nebo dokonce portrétu formou klikiháku by asi nebyla jen tak ledajaká ptákovina, v tom už by se dalo hledat umění, doooobře, uznávám, že možná marně, nevim:-))) promiň, tahle postřehová jednička je krapet drzá:-)))
2.Jestli jsi ten obrázek maloval vážně "jenom tak", tož to lituju, že jsem neseděla poblíž, páč, já bych asi děsně ráda pozorovala právě takovýho malíře při práci:-)))
Jenom pocit,
co jsem četla...
PS: a teď trochu vážnějc, i u ptákoviny se dá... malování, když je o pocitech, hodně dává...zklidňuje a dělá život aspoň na chvíli...zase docela fajn:-)*
29.06.2024 17:29:12 | cappuccinogirl
Pokud by jsi byla poblíž, tak by to byl rozhodně portrét. Možná akt...?
29.06.2024 17:35:42 | Tom4594
Akt??? Tak to leda, že bys mi dal do ruky štětec, malíři, bo ty jsi ten, co stojí jen tak před plátnem... a já ta, co kouká:-)))
29.06.2024 17:42:34 | cappuccinogirl
V rámci té výměny... Ty by jsi malovala a já stál... Jako rytíř v kroji..Udatně. A to celé olejem, na plátně. K závěru té společné a krásné kratochvíle... dodávám Že jsi také malérečka, jsem však tušil už mnohem dříve... Tečka.
29.06.2024 18:15:35 | Tom4594
Tečka, když v souvislosti se mnou použiješ slovo malérečka??? To nemůže být, ogare, bo to chce rychlododatek... jestli já jsem malérečka, tak jedině těch hodně silně mooooc abstraktních vobrázků... jistojistě nepoznáš nic z toho, naq co koukáš, ale na druhý straně ti to dává krásnou šanci představovat si, že by to mohlo bejt tím pádem úplně všechno, co tě napadne:-)))
29.06.2024 18:56:52 | cappuccinogirl