Holka

Holka

Anotace: .

Od malička jsi učena
používat jen trny
cítíš se k tomu určena
bez bázně a viny.
 
Ani nevíš jak krásné máš květy
to neobjasní ti ani jiné světy
jen trochu toho citu
dokud ještě jsi tu...
 
Ty ale zvyklá si na trny
bodat, bodat a jen bodat
a potom psychickou mršinu
duševně ohlodat...
 
Jednou někdo oláme ti trny
ten o kterém jsi si myslela, že je ,,jiný´´
Nevšimne si jak jsou tvé květy hezký
a podrážkou boty tě zašlápne ,místo lásky.
Autor 8Zdenek, 30.06.2024
Přečteno 60x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, cappuccinogirl, Fialový metal, Aramgad
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí