Ráno v Marasi

Ráno v Marasi

Anotace: Z letošní dovolené...

RÁNO v MARASI

Nad ránem sedím na terase pod viničem,
přemýšlím o všem, a taky o ničem.
Vedle mě leží moje Barbie
a úsvit nebe do oranžova barví.

V hlavě mám zbytky včerejšího vína,
na zlé se tady snadno zapomíná.
Káva na stolku příjemně voní
a mobil naštěstí nezazvoní.

Neruší poklidné letní ráno,
říká se: přej, bude ti přáno.
Nový den začíná, já těším se zase
na zítřejší ráno na terase
Autor Venco Gregor, 30.06.2024
Přečteno 44x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pohodová, to ráda čtu.

30.06.2024 18:11:55 | Vivien

líbí

mám to stejně, akorát těch smutných je víc...

01.07.2024 21:08:00 | Venco Gregor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí