PRÁZDNINY
Blíži sa nám prázdnin čas,
teší sa im každý z nás.
Na pláži chceš leto prežiť,
celé si ho riadne užiť.
Hormóny sa búria v telách,
schladíme ich v morských vlnách.
Večer zase v rytme piesní,
vlníme sa ako besní.
Rytmus leta v nás už vrie,
do tanca nás nahrnie.
Každý sa k nám pridá zaraz,
tancujeme všetci naraz.
Ak ti bude dlhá chvíľa,
do hôr je to iba míľa.
Vtáčí štebot v lese znie,
za domovom sa ti cnie.
V horách vidíš plno krás,
rýchlo ti tam prejde čas.
Ani sa ty nenazdáš,
už tu koniec leta máš.
Plný dojmov naspäť letíš,
na svoj domov sa už tešíš.