Kde že jsou...

Kde že jsou...

Za starých časů bývalo blaze

zmizela kouzla v podloubích

něco se změnilo v té naší Praze

z pavlačí zmizel křik a smích. 

 

Zmizela krása zákoutí

která se do duše vryla

tak jako radost na pouti

když si ji protančila. 

 

Kde že jsou ty loňské sněhy

vsáknuté do země naší

chybí mi kousek tvé něhy

když chodíš mě v noci strašit.

Autor Ďábel sám, 02.07.2024
Přečteno 64x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Marťas9, Ondra, martinaV, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Dobrá:-)

02.07.2024 20:44:49 | Žluťák

líbí

Dík

03.07.2024 06:49:03 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí