Naděje
s kuráží provazochodce
nad nezdary drží balanc,
nemá žádného konce
ani u duše rozbité na dranc.
Naděje je snílek na cestě,
co zpívá do rytmu kroků
a i zoufalcovi na mostě
chce zabránit v posledním skoku.
A podává ruku ten anděl čistě bílý a holoubka má na rameni.
02.07.2024 07:08:52 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?