Oheň

Oheň

Pocite bolesti, zastav se stůj.
Jsem v jednom ohni, dál mou tvář nespaluj.
Bolí mě bytí, bolí člověk,
hořím tak dlouho,
že na vráskách, už nepoznám svůj věk.
Různé máme bolesti, různé zase tváře.
Před ulehnutím stejné slzy,
kapajíc do polštáře.
Pak ani silný brek,
již neuhasi vyplakané v nás záře.
Voda a oheň je lék,
ať už jste mladí, nebo cítíte se staře.
Vždy je lepší hořet než vyhasnout.
Stejně jako téct než v sobě vyschnout.
Autor zde.neck, 03.07.2024
Přečteno 89x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Marťas9, Tomcat, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Plná bolesti je tvá báseň, ale v jejím závěru je síla. Moc ráda jsem se u tvých řádků zastavila.

03.07.2024 17:28:45 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí