Dneska mě celý svět zas bolí
Světlo mě bodá a noc nezahojí
Srdce se svíjí a krev v žilách křičí
Ruce jsou prázdné, dlaně nejsou ničí
Ticho a prázdno úzkost rychle plní
Strachem se stíny za závěsem vlní
Hrůza už po krku černou dlaní sahá
Nohy jsou z kamene, utéct marná snaha
Jediný plamen sny rychle čistě spálí
Samota mi ke rtům podá hořký kalich
Ticho je, k výkřiku jsou ústa němá
V zrcadle bledá tvář. Vlastně žádná změna
Děkuji vám všem, přátelé. Jsou takové dny... ale určitě už brzy bude zase líp
04.07.2024 10:57:05 | Lexi
Takové smutné, snad bude líp
Snad bude zase slyšet smích
Ze samoty vzpomínka jen
A život jako krásný sen.
04.07.2024 08:58:34 | Protos1182
Tak hlevně ať se brzy dostaví...
Pěkná Lexi.
03.07.2024 20:04:59 | Žluťák