Zdena křičí, strach ji svírá,
zahlédnula netopýra,
málem sebou sekla.
Běží domů, zavře dveře,
pobledlá je u večeře,
jak se v parku lekla.
V zajetí jsem její krásy,
pohladím ji zlaté vlasy,
kdo ví proč zas hekla.
Tahle je výborná.
25.07.2024 07:59:13 | Šlejška