Anotace: ....
spása je myšlenka, podivná vůně
po které duše tvá, ach tolik stůně
nedá ti pokoje, stále tě moří
s životem zrodí se, ve smrti shoří
barevné praporky ve větru vějí
za zvuků mlýnku já k modlitbě spěji
kdo hledá spásu jen tam někde venku
ten mine vodu, má prázdnou jen sklenku
život je škola, jež učí tě žiti
jak v bludné duši na temno své svítit
když zaháníš stíny, srdce jen buší
však hledáš-li spásu
najdeš svou duši