Je to pryč

Je to pryč

Nic už není jako dřív

to duch loci někde chcíp

a na dvorku se perou děti

o pohlaví, asi třetí. 

 

Zestárnul jsem, nezešílel.

Život mě dávno otupil.

Nejsem zrozen abych kvílel

abych ty druhé potupil. 

 

Ohlédni se, je to pryč

svět se zbláznil z mindráků

menšina má v ruce bič

a velkou ostrost tesáků. 

 

K čemu tohle povede

k novodobé STBé

nebo ztrátě soudnosti

když už kvetou blbosti?

Autor Ďábel sám, 05.07.2024
Přečteno 86x
Tipy 11
Poslední tipující: Bosorka9, Marťas9, mkinka, Marten, Marry31, martinaV, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hmmm...

01.09.2024 09:35:33 | Bosorka9

líbí

Zajímavé myšlenky

05.07.2024 12:08:29 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí