Ten kdo baští mrkvičku,
udržuje kondičku.
Strava zdravá,
sílu dává,
proč nemám rád mrkvičku?
Na mrkvičku třeba žuby,
petrźel jsou prý pověry,
pouze stehno z bejka
slouží mi jak žvejka...
Nechybi mi moje žuby:-)
05.07.2024 16:15:51 | Žluťák
nad kachničku slivovička
nebo aspoň koňáček
škoda je že galánečka
nedá v šanc i koláče
nenapíšu limerička
ale ještějc to vidím...
a rád jsem četl*
05.07.2024 15:43:14 | J's ..