Anotace: ....
rosteme svobodně, pro lásku silnější
v očích se zatřpytí
odlesky hvězd
ve strachu největším, něco nás konejší
potvrdí domněnku, podivnou zvěst
každý z vás cestu zná, ví kam má jít
není nic těžkého, jak správně žít
v duši má ukrytu víru i směr
jen ego brání nám, lepí jak tér