Anotace: ....
ve slovech, větách
stejně v citech
jen maskujem svá dramata
jsme v celku stejní
Bity v bytech
jako ta čínská prasata
malá, živá, dovádivá
však jak naberem kondici
přijde změna v naší tváři
od pohody na líci...
k honbě za vším
co dá se honit...
... jsme péro
...i tlak tlačící
... jsme ingot
jež se v peci taví
... jsme bolest
co chlast nezastaví
... jsme láskou
k sobě...
k tobě...
v téhle zvláštní ranní době
kdy stání nikdo nedocení
že nevyhynem po přeslici
vždyť jsme jen pyšní válečníci
svůj vlastní profit jenom zřící
... jsme stopa růže na zadnici
... jsme slepci, kteří nezalící
jsme v jedné velké zpovědnici
dva myslivci
dva zajíci
já a vy
Už jsem tu asi po dvacáté. A vzdycky najdu ještě něco nového... no holt, když se umí, tak se umí...
09.07.2024 12:08:00 | Lexi
Čendo... jo, jsem s tebou, kde ty, tam více méně klidně...klidně i já:-)
Dílko hodně dobrý, ale u tebe to ani jinak bejt nemůže, ty prostě umíš:-)*
08.07.2024 22:04:47 | cappuccinogirl
Cappu díky...
za pocit, z křídel bělásků
za komenty a tvoji docházku
za podporu s chutí skořice
tu mám rád...
ze všeho nejvíce
za sny když v noci nejde spát
kdy oknem v mojí ložnici
pronikne vánek tišící
z čela mi setře horký pot
a srdce buší o závod
buší...
buší ...
buší ...
stop
09.07.2024 02:15:27 | čenda pekař
Když srdce tvoje buší
Tak duše moje tuší
Že je ti jak bejt má
A kávová holka se... usmívá*
09.07.2024 15:32:24 | cappuccinogirl