Anotace: ....
má slova jsou jen lístky z kina
když plátnem běží kokotina
a děj jak mlha leží v duši
mé srdce smělé - dobře tuší...
dokud si v rytmu tamtam bije
kostýmy k rolím život šije
že na něj zase spadne vina
děj další - po něm kocovina...
nemáte dost?
to bude psina!
jdu zkusit štěstí do Karlína
na muzikál či operetu
jak tohle dám?
závislák slovní
co nudou křičí u baletu
kde máte slova?
k d e m á t e SLOVA ... ?
Slova - Slova - 3x znova
... i s jinotaji
kdy duše jihne - ledy tají
a potom náhle, tiše zazní
ta myšlenka i stíny jasní
pak celý svět pochopí větu
„Vše záleží jen na libretu!!“
vždyť...
všechna síla - jsou jen slova
Slova - Slova a 3x znova
Zhasni!
sál se prázdní...
opona padá...
je chvíli dole
všichni jsou zase v jednom kole
jen já tu sedím v první řadě
slzy stékají mi k bradě
a teď už chápu - proč má žena
je moje Máří Magdaléna
https://www.youtube.com/watch?v=d9DqliCcTqo
09.07.2024 16:57:35 | Marten