Zdál se mi sen o setkání lidí
které jsem nikdy neviděla
a přesto vstoupili do mého života
zdál se mi sen o letmém pohlazení prstů
a ten dotyk
byl důvěrnější než spojení
zdál se mi sen o lidech
zpívajících společnou píseň
a ta píseň byla o touze, lásce a míru
zdál se mi sen...
když jsem se probudila
slzy mi tekly na polštář
A tak jsem ten sen zapsala
aby zůstal vzpomínkou
co by se mohlo vše stát
když se lidská srdce propojí
zdál se mi sen...
Je nádherné mít takové sny. Lidé, co je mají nás balvany posouvají tím správným směrem. Nakonec Martin Luther také snil...
18.07.2024 09:08:37 | Jan Kacíř
Byl by bloud, kdo věřil by snad, že Balvanem lze posunout….
Děkuji za zastavení
19.07.2024 22:21:00 | JSJ