Anotace: ....
jsi něčím jiná...
vrostlá do kamene
kalená žárem
probdělých nocí
broušený démant
v koruně z trní...
padla jsi k nohám
v chladnoucím žhnutí
beru tě do dlaně
v příjemném pnutí
dva kameny v sobě
požáry v době
sucha...
Čeněčku, ukládám si, téhle neodolám, chci se k ní vracet tou nejkratší cestou*
10.07.2024 12:34:37 | cappuccinogirl