Anotace: Díky, že ještě můžeme... Vzpomínka na Radku
V Krušnohoří je nádherný den
Jindřišské skály rozehřívá slunce
a vítr zlehka čechrá rdesna u cesty
Kytice gerber a lučního kvítí
jeden po druhém odkládáme
spolu se vzpomínkou
Shlížíme z těch skal do kraje
A už popel víří v povětří…
V tom letním vzduchu je cítit zármutek
Ale i dojetí
Naděje
A vděčnost
Že my jsme ještě tady
Že ještě můžem
Žít