Vítr se ani nehne
v noci a ani ve dne
v plicích by se dal krájet
asi se budu jen válet.
Slunce je jako ohniště
a pot je moje kaliště
studený nápoj chladí
ochladlý v ledové kádi.
Léto se obulo do žabek
do vůně květů a do dálek
polárky chladí mé útroby
stejně jak klima budovy.