Odvrácená strana volna

Odvrácená strana volna

Anotace:

Tropická vedra rozpálená sídliště

v noci je v bytě ještě pětadvacet

mozek nedospěje bez spánku k očistě

ještěže nemusím chodit do práce


odpočinek je nutný bez dišputace

jenže patnáct hodin hledím na NETFLIX

špatně snáším nicneděl prokrastinace

po ní jsem omrzlý doslova skleslý

Autor kudlankaW, 11.07.2024
Přečteno 55x
Tipy 9
Poslední tipující: kozorožka, cappuccinogirl, Psavec, Exnerka, Marten, mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí