Po nocích, kdy strach mě dusil
Cizí myšlenky kalily mojí mysl
Zas jednou volně mohu dýchat
A hledat to, co dává smysl
Po dnech temných, kdy neviděl jsem žádnou cestu
V hlubinách beznaděje pohřbil jsem svoji víru
Zas přišel nový den a s ním svěží vítr
Co do mých černých žil mi znovu nalil sílu
Před domem, kde hroutí se i rodí sny
Sedím sám a nechávám se větrem hladit
Čekám a vím, že přijde další bitva
Na to si mohu klidně i duši vsadit
Bitev, ve kterých nás život donutí bojovat, nás čeká mnoho... každej den je výzva... myslím na tebe.
11.07.2024 23:16:29 | cappuccinogirl
Nechávám se větrem hladit a to je věta,co je moc krásná a děkuji za ní i za světla místa
11.07.2024 20:54:13 | mkinka