Jasné mlask je zvukem špuntuKdyž vyklouzneZe zajetí lahve whiskyV tom je právě špetka kumštu
OuhaZas jsou špatněMoje misky
Neřestná se řítí dolůPomozte jí... řvou anděléChrání měAbych měla méně bolu
Já zliju se všakZ prdele
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?