Chtěla jsem zjišťovat příčiny
Proč byly v mém srdci
Spáchány strašlivé zločiny
Dostala jsem se až do doby
Kdy stvořil Bůh z Adama Evu
Dost jsem se blbě zamotala
Že na to už upřímně
Nemám sílu
To je smutné a nespravedlivé...
Opatruj se Vladěnko...
14.07.2024 21:37:15 | Marťas9
Děkuju, Marťásku.
Máme to my, ženy, holt těžké. Odjakživa, řekla bych...
Ahoj a krásný den :)*
15.07.2024 05:55:02 | Anfádis
Vracíš se
Z nedávné minulosti
Vracíš se zpět
Zpět smutná
Ale nalezená ;-)
Domů ...
14.07.2024 19:28:53 | Fialový metal