Anotace: ....
byť není nic
čeho se zmocnit
... co uchvátit
... co uštvat lehce
ulpívá na nás
zlo každé doby
a touhy vlastnit
vzdát se nechcem
pěstujem v sobě
mylné fikce
jak v parném létě
by padal sníh
a naše image
ta role lovce
vzplane pak snadno
jako líh
nemáme problém
v žádné době
se k záři ohňů
uchýlit
znásilnit robě
i vážnost světce
a Magna chartou
chrám podpálit