Leti sttasne rychle...nejen tyden, cely zivot! A cim dal tim rychlejc' !!
25.07.2024 19:49:16 | Veru
Ano, všechno pádí jako by nám za ušima hořelo.. čím dál častěji to nestíhám a jsem úplně mimo rytmus. Děkuji.
25.07.2024 19:58:49 | Tom4594
Pondělku jsi křídla dal,
úterek si za to vzal
pohybovou dovolenou:-)
Středa je den třetí,
unavenou ji vzápětí
galantní čtvrtek vystřídá
pátek o tom hned sobotě povídá
a ta s ušima bolavýma do neděle se překulí...
jejda a právě jsme minuli
týden celý...
rychleji, než jsme možná chtěli
běží čas...
tož teď zas
chvíli odpočinku si dopřejem
a na sebe se usmějem
Ju?:-)*
14.07.2024 20:47:33 | cappuccinogirl