Zkoušený
V hlubokém lese se třese,
v houští, skoro nehne se,
asi zkoušený.
Stromy ho nezajímaj,
jen ve snu vidinu má,
svůj život jako jinotaj.
Však ráno nerozjímá.
Za šera si vzpomene,
že v noci nápad měl,
listí z keře utrhne,
asi zapomněl.
Na krušné chvilky v lese.
V ruce prázdnou flašku nese,
nepoučen, nenaplněn.
Přečteno 51x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)