Jan Konůpek Svítání na západě (O. Březina)
Procházím se po střechách
Chci vidět mermomocí
Doslova ztichlé město
Hvězdám zblízka říct Gute Nacht
Uprostřed temné noci
Sama venku... já a domy
Dýchající ztěžkle v spánku
S lidmi v sladkém bezvědomí
Deníčku
Mých snů máš snad dost
Svítá
Insomnie není pro radost
Nuž pojďme na další stránku
Zkus si představit insomnii jako povinnost a uvidíš, jak zabereš:-)
15.07.2024 22:27:02 | Žluťák- sun
To je nápad! :))
15.07.2024 22:37:31 | Anfádis
Viď:-)
I prokrastinace má svá pozitiva;-)
Dobrou noc:-*
15.07.2024 22:39:59 | Žluťák- sun