Řeknu ti co se mi stalo,
o tobě se mi zdálo.
a tak ti chci říct krásné klišé
pojeďme spolu do Paříže.
Je to taková malá exotika
oblékneme si černá trika
zapadneme mezi domorodce
a nebudeme jako bílé ovce.
Projdem se spolu po bulvárech
jsou tady větší než ve Varech
a občas k nám z rohu zavane
arabské jídlo z Bretaně.
Bezpečnost bývá tu nejistá
nejsem však žádný nacista
a tak se v noci zamkneme
v náruči spolu usneme.
Ráno pak v arabském hotelu
k snídani odmítnem Nutellu
dáme si slaninu s vajíčky
budeš mít úsměv i s dolíčky.