ŽivoTanec

ŽivoTanec

Život se stal,
hnal a běžel dál.
Ruku v ruce tančíme bál
na parketu života stále dál.
Občas život přišlápnu při tom tanci
občas mi to naopak vrátí, ne že ne,
občas tempem kvapíme, jindy se nežene.
Někdy jsme víc kamarádi jindy psanci.
A tak zatím pořád tančíme a jsem tomu rád
i když někdy bych brečel, jindy chce se mi smát.
Vlastně tančíme úplně všichni, já i Ty a oni taky.
Někdo valčík, někdo divoký swing,
někdo životem válčí a vyřeší to jen drink.
Záleží, jestli na duši je jasno, nebo honí se mraky.
Autor Lionhead, 16.07.2024
Přečteno 52x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Protos1182, cappuccinogirl, Verunka1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

To je ,ale krásné dílko.
Blahopřeji k němu.

16.07.2024 22:26:52 | Verunka1

líbí

Mockrát děkuju za milou zpětnou vazbu a návštěvu. :)

17.07.2024 15:40:30 | Lionhead

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí