Strach a jiné nešvary lásky

Strach a jiné nešvary lásky

Anotace: Když hlas ve vaší hlavě je hlasitější než slova toho druhého

Nechci být jednou z mnoha
Když píšu tato slova
Nechci se strachem užrat
A ztratit vše jen tak

Nechci tě vlastnit
Či na tebe vyvíjet tlak
Chtěla jsem s tebou být
Však nikdy nebudu dost dobrá

A ty mi říkáš, že mě miluješ
A já vím, že je to jen v mé hlavě
Když vidím tvůj pohled na jiné
A srdce mi přitom pukne

Pro lásku se prý má bojovat
Ale já náhle nemám sílu
V náš vztah ztrácím víru
Když mé myšlenky mě chtějí omotat

Jsem jejich vězeň
Neumím se jim bránit
Chtěla JSEM TĚ MILOVAT
Však cítím pouhou tíseň

Každý tvůj pohled na jiné
Každá tvá slova o jiné
A má hlava mě přemlouvá
Že nikdy nebudu dost dobrá

Však když jsme sami
Můj rozum se ztratí
Moje srdce prokřehne
A moje láska k tobě vzplane

Kéž bych byla jako ony
Dokonalá
Vím, že sděluješ, že to tak není
Mě však stačí tvůj pohled pouhý
A moje hlava mě už nepustí
A v bolesti mě uvězní
Autor ašari, 17.07.2024
Přečteno 41x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí