Měsíc je ve své polovici
na nočním nebi - v kalendáři
Dnes připomíná voskovici
včera byl rudý ve své tváři
Noční nebe je milosrdné
dostává se nám opět dechu
Snad kvůli lásce Luna rudne
splynutí mladých v značném spěchu
Krásně romantické, Márty :)
Ještě, že v noci měsíc svítí
Jinak je tma jak v řiti :D
To není moc romantické,
ale prostě mě to teď napadlo ;-)
18.07.2024 21:32:35 | kozorožka
Mně sice tváře ruměnec hned tak nepokryje
však musím ti říct - že krásná je tvá poezie:-)*
17.07.2024 23:49:35 | cappuccinogirl
Toho bych se nenadál, je mi potěšením to od Tebe čísti..
Libeznou noc dear
18.07.2024 19:25:51 | kudlankaW