Proč
Proč po krásných začátcích se vždycky padne na dno?
Proč nevážit si drobností a nevzdávat se snadno?
Proč vzdávati se bez boje?
Proč být už sám než bát se souboje?
Proč všeho se pořád jen bát?
Proč nezačít se zas všemu smát?
Proč vrážet si do srdce cizí dýku?
Proč nevěnovat lidem také trochu díků?
Proč se pořád ptát proč?
Protože jsem emotivní žena
A myslím na vše i na co se nemá
Přečteno 64x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Higeki, mkinka, cappuccinogirl
Komentáře (2)
Komentujících (2)