Chaozz
Anotace: I přes vodopády řeky plynou dál...
Chaozz
Mám napsanou jen první větu,
a to jen proto,
že ji právě teď píšu Tobě.
Ta pračka se točí pořád jen doprava...
Zálibu v řece našel jsem
a lásku nechal chodit po krajině.
Prý to pomáhá...
Při ztrátě kořenů a směru.
Rajčata už se červenají.
Bylo už patnáctého,
je to jako v ráji.
Pro větší dobro
Ti strhnou pár tisíc
z výplaty.
Nic proti svébytnosti
a okultním praktikám.
Nezmůžeš.
V kultuře a umění?
Reálně...?
Neutečeš.
Auťák v servisu
a srdce už to
...taky fláká.
Mne vynechte!
Vše, co máš
se točí,
točí...
Jen jedním směrem.
A voda padá...
Přečteno 106x
Tipy 13
Poslední tipující: Veru, jort1, Marťas9, Kubíno, zase já, Fialový metal, RadekČ, Ophelia81, Psavec, cappuccinogirl, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)