Anotace: ... já ti vlastně nevím
v zadní části tvého těla
tam kde se láme kříž a hůl
je schován pocit
jež jsi měla
když jsem tě včera políbil...
vždyť přece víš, jak vzniká celá!
Co?
Proč mlčíš ... celá rozechvělá
no ano, pravdu máš
i včera jsi ji lásko měla
jen ze dvou půlek…vzniká celek
pak někde poblíž najdeš důlek
z kterého trčí k nebi hůl
hledáš-li ovšem z přesvědčení
že tak to je a jinak není…
***
možná, že hůl je špatné slovo
možná, že důlek zkoumá kůl
kdo pravdu hledá, nenachází
o tom se říká, že je vůl
však k tomu kůlu, přivázánu
divokost hřebce mělas...li
pokud ten důlek bude mělký
je nutné někdy půlit celky
***
to bys mě fakt chtěl…
příteli? ... naivní krávu v prdeli!!
***
tím ovšem příběh nabral grády
nikdo tu nejsme napořád
občas máš vzestup, sem tam pády
nestačí mít jen kamarády
je přece nutné měnit status
jen láska umí takhle hřát
i když tě dneska v duši zebe
my můžeme si stále přát:
co takhle:
"prožít nás znova... chceme-li"
Chceme-li?!!
Ty nemusíš se lásky ptát:-)
Sám poznáš, zda chce vážně milovat:-)**
Tohle je úžasně napsaný dílko, neodolám, ukládám:-)*
19.07.2024 12:12:05 | cappuccinogirl