Nepatřím nikam
Stojím mezi světy
Všeho se zříkám
Poslouchám prázdné věty
Všude jsem cizí
Ač slovy nešetřívám
Raději mizím
Nebo se tiše dívám
Nepatřím nikam
Cizinka mezi všemi
Provždycky lichá
V kterékoli zemi
...a až to budeš nejmíň čekat. Věřím na takové zázraky.
23.07.2024 09:24:58 | Jan Kacíř
Díky, nic víc, než věřit stejně nezbývá. Silou se nic nepřetlačí. Děkuji za zastavení :)
24.07.2024 15:48:09 | Lexi