Anotace: ....
po něčem toužit je prý lidské
za cílem jít i světa kraj
jsou různé touhy, ne jen světské
v duši mé prázdné po okraj
čím více rozdám, tím se plním
přetékám, padám přes hranu
co neplní mě, to si cením
co necením si, dostanu
dospěl jsem na hranici chtění
už máloco mě dostane
získal jsem klid a ztratil jmění
kdo v truhle leží, nevstane