Mozek ti drtí střep
ze zla věčných proher.
Blues se mění v řev.
Smůla škrtí jak úvěr.
Slzami ho splácíš.
Bolest je k němu grátis.
Do záchodu zvracíš
vlastní životopis.
Skvělý text.
ST*
***
Na okraj ...
Hlavu zvedni
Mísa je plná
(Suchý máš ... nadherný nos.)
Nos co cítí
Jak by to mělo být
Mohlo být
A bude
Musí být
Být takové ... jaké je Tvé přání
Vždyť víš ... jak se postavit
Větru i bouřím
V lijáku si umíš poradit
A budoucnost ;-))
Jeví se v barvě duhy
Jak jinak
Jinak to nejde
Ať se daří
Mít ráda ...
Mít čas ...
Mít chvilinku štěstí.
Hned dnes.
Kdy jindy.
20.07.2024 12:48:05 | Fialový metal